Beveiligde verbinding voor een specifieke categorie van websites

We raden aan dat u de verbinding beveiligt wanneer u websites opent die uw persoonlijke gegevens vragen. Anders worden uw gegevens mogelijk blootgesteld aan cybercriminelen. U kunt bijvoorbeeld opgeven dat een beveiligde verbinding moeten worden gebruikt wanneer u websites van betaalsystemen of sociale netwerken bezoekt.

U moet toegankelijkheid voor Kaspersky-app inschakelen om deze functionaliteit te gebruiken.

Zo configureert u de automatische inschakeling van een beveiligde verbinding voor een specifieke categorie van websites:

1. VPN openen.
  2. Tik Instellingen > Slimme bescherming.
  3. Tik op Websites.
  4. Controleer of de schakelaar is ingeschakeld.
  5. Selecteer de categorie van websites:
    • Bankieren.
    • Betaalsystemen.
    • Online shops.
    • Sociale netwerken.
  6. Selecteer de actie die de app moet uitvoeren wanneer u websites uit de geselecteerde categorie bezoekt:
    • Verbinding beveiligen. De app brengt een beveiligde verbinding tot stand wanneer u websites uit deze categorie bezoekt.
    • Vragen. De app toont een melding en u wordt gevraagd om een beveiligde verbinding tot stand te brengen wanneer u websites uit deze categorie bezoekt.

Sta toe dat de Kaspersky app je meldingen stuurt. Anders kan de app u niet waarschuwen en niet aanbieden om een beveiligde verbinding tot stand te brengen. Raadpleeg de documentatie van uw besturingssysteem voor informatie over het configureren van meldingen.

• Niets doen. De app brengt geen beveiligde verbinding tot stand wanneer u websites uit deze categorie bezoekt.
  7. Tik op Toepassen.